EOTD met MAC Trax

Een tijdje terug schreef ik al over MAC’s Trax oogschaduw. Ik ben er verliefd op en ik draag hem sindsdien vrij vaak. Vandaag wil ik jullie laten zien hoe ik hem draag, want het blijft toch een kleur waarbij het kan lijken alsof iemand je een blauw oog heeft geslagen. Vandaag dus mijn Eye Of The Day (EOTD) met MAC Trax.

SAM_5701

Dit is de look geworden:

SAM_5940

SAM_5947

 

Ik begon zoals gewoonlijk met een oogschaduwbasis, de Prime & Fine Eyeshadow Base van Catrice. Daarna bracht ik een laagje ‘Apparence’ van Chanel aan, een mooie gouden Ombre D’Illusion, die perfect is als basis onder andere kleuren (hij kan ook prima op zichzelf). Daarna bracht ik Trax aan. Ik wilde de look wel draagbaar houden voor een schooldag, dus bracht hem droog, en niet te fel aan op het bewegende ooglid. Ik blendde hem om de lijnen te verzachten, maar niet te ver naar boven, houd het wat kleiner met deze kleur, anders krijg je misschien een ‘blauw-oog’-effect. Ik voegde Goldmine (ook van MAC) toe in de binnenste ooghoek en deze bracht ik ook iets verder op het bewegende ooglid aan. Paars en goud vind ik een mooie combinatie, en het maakt Trax draagbaarder. Ik voegde een smudgy eyeliner in een wing toe en wat mascara, en dat is de look! De glittertjes die je ziet in de crease zijn de gouden glitters van Trax, die bij het blenden achterblijven. Zelf vind ik dat een heel mooi effect!

Op deze manier vind ik Trax heel mooi en draagbaar. Trax is in ieder licht anders, donkerder en lichter, paarser en soms wat grauwer, in verschillende soorten licht komen de glittertjes ook steeds anders uit. Omdat ik de kleur niet naar boven heb geblend, is er met mijn ogen in ‘normale’ stand niet heel veel te zien, wat het ook wat meer voor iedere dag maakt. Dat ziet er zo uit:

SAM_5948

Ik droeg vandaag verder niet veel bijzonders. Foundation en poeder, en een beetje van de MAC Petal Power blush (ik houd zo van die blush!). Op mijn lippen draag ik de prachtige Essence Cookies & Cream lipgloss, die heel lekker naar koffie en koekjes ruikt.

SAM_5949

 

Wat droeg jij vandaag?

2 gedachtes over “EOTD met MAC Trax

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s