MUA has arrived! – Snelle aanraders

Vanaf gisteren en vandaag hoort MakeUp Academy (MUA) in alle aangewezen filialen aanwezig te zijn. (Ter vervanging van het Gosh-schap). Wij namen vandaag een kijkje en het is toch allemaal best overweldigend en nieuw. Van veel producten zijn nog geen goede reviews te vinden, dus je weet misschien nog niet wat goed is en wat niet (wees niet bang, wij gaan een hoop voor je reviewen!). Ook zitten nog niet alle tester op hun plek en misschien ben je gewoon te hebberig geworden om nog redelijk na te denken. Daarom, onze aanraders om in je mandje te gooien (of leggen, makeup is breekbaar!).

MUA-logo

 

MUA is erg budget, de prijzen liggen maar net iets hoger dan bv. Catrice, maar lager dan Rimmel of Maybelline. Dat maakt het aantrekkelijk om heel veel te kopen. Maar laat je niet misleiden, niet alles is goed! Ik ben wel heel tevreden en blij tot nu toe met veel, maar ik heb een selectie voor je gemaakt met een aantal producten die ons op het eerste oog heel leuk leken.

1. De Paletten

mua palettes

De ‘Undress Me’ en ‘Undress Me Too/2’ zijn bijna perfecte dupes van de bekende Naked en Naked 2 paletten van Urban Decay. De pigmentatie van die paletten is goed, en het zijn bruikbare en fijne paletten, zeker als je nog niet zoveel neutrale tinten hebt. De Undress Me paletten zijn maar €5,99 per stuk. Dat is een stuk beter dan de Naked paletten in ieder geval. Het andere palette dat ik meenam is het Matte – Ever After palette, met enkel matte tinten. Ook al komt de review nog, ik kan je vast verklappen dat pigmentatie niet super is. Toch zou ik hem wel aanraden als je nog geen/weinig matte tinten in je stash hebt, want die zijn, zeker voor zo weinig geld, moeilijk te vinden. Dat palette kost €7,99. Er is ook nog een ander palette, een speciaal lente-palette, wat Limited Edition is. Het is een mooi palette, maar de kleurtjes waren te koel en te licht naar mijn smaak, maar als je er van houdt, zeker meenemen!

2. Undress Your Skin Highlighting Powder

633150_l

MAC komt één, twee keer per jaar met een Extra Dimension lijn, waarin de prachtige Extra Dimension Skin Finishes zitten. Deze highlighter is net zoiets. Een mooie roze, koele highlighter, in een mooi 3D-motief. Een pareltje om te zien, wat de glans van pareltjes  op je wangen namaakt.

3. Brow Kit

522555_l

Iedereen wil mooie ingekleurde wenkbrauwen. De rupsen boven mijn ogen tenminste, kunnen wel wat hulp gebruiken. De Brow Kit ziet er chic uit in de mooie zwarte verpakking. Er zitten drie wenkbrauwkleuren in, van blond tot donker en één highlighter. De kit komt met een mini pincet en een baby formaat kwastje. Ook zijn dit soort matte kleuren heel goed te gebruiken als oogschaduw! En doordat deze drie kleuren heeft, waar die van Catrice en Essence maar twee kleuren hebben, is de kans om de perfecte kleurmatch te vinden een stukje groter. Ook zit er een mooie spiegel in het doosje.

4. 3 in 1 Countour Pen

3 in 1 contour liner

De 3 in 1 contour pen is een speciaal oogpotlood. De formule is heel zacht, maar vooral de vorm is speciaal. De punt is schuin afgesneden en niet rond, maar heeft een platte vorm. Er komt veel kleur vanaf en hij ziet er interessant uit. Hier kan je zeker een review verwachten! En nog leuker, hij komt in een matte zwart doosje, en ik heb echt een zwak voor producten die in een doosje komen 😉

5. De nagellakjes

637667_l

Ze zien er goed uit, de verpakking is heel duidelijk afgekeken van Essie (wel kleiner). De range heeft wat bijzondere kleurtjes, in lila, babyblauw en ander leuke tinten. En ze zijn goedkoop, tussen de twee en drie euro, wat ze goedkoper maakt dan Catrice. De kleurtjes zijn verassend en zien er heel leuk, ook zeker meenemen dus!

Dit was een vlugge post, gewoon tussendoor met wat op het eerste gezicht onze aanraders waren. Verwacht een heleboel reviews de komende tijd, die je zeker meer informatie gaan geven over de lijn en kwaliteit. En als de schappen misschien in het begin vrij leeg zijn, wees niet bang, MUA blijft gewoon dus de producten worden vanzelf aangevuld. (Misschien een goede tip: bij onze Kruidvat worden de makeupschappen op dinsdag aangevuld, dus als je op woensdag komt ligt vaak alles er nog.)

Veel plezier met snuffelen! Je hoort nog van MUA!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s