Rimmel Anniversary cadeautje + Review: ScandalEyes Retro Glam

Rimmel bestaat 180 jaar en ter gelegenheid daarvan geeft Rimmel cadeautjes weg bij een aankoop van minimaal €9,99 aan Rimmel producten. Het cadeautje is een leuk blikje met sterretjes en streepjes op de buitenkant dat er precies uitziet als de eerste mascara van Rimmel.

Toen:

Rimmel mascara

Nu:

rimmel mascara doosje nu

Wat een super leuk cadeautje! Als je het blikje openmaakt zit op het deksel een spiegeltje en in het doosje zit een papiertje met een stukje Rimmel geschiedenis en een Scandaleyes Retro Glam mascara in 001 Black.

rimmel cadeautje inhoud

Oooohhhh ik word altijd helemaal blij als ik “gratis” iets bij mijn aankopen krijg, en dit vind ik dan toch wel erg leuk, de mascara ziet er leuk uit. Het borsteltje is alleen erg dik en groot, wat ik nooit zo heel fijn vind maar dat is mijn mening.

Rimmel Scandal Eyes huls

Scandal eyes borsteltje

De mascara is niet waterproof en de formule is erg dik, wat snel klontjes geeft en na meerdere laagjes krijg je al snel spinnenpotenwimpers. Het enorme borsteltje is niet heel handig zo dichtbij je ogen, zeker als je een smal en klein borsteltje gewend bent. (Ik prikte wel drie keer in mijn oog)

zonder mascara

Eerst zonder mascara (Sorry voor mijn wallen, ben een beetje moe)

met mascara

En nu met mascara. Je ziet dat de mascara mijn wimpers echt wel langer maakt, maar ik vind m persoonlijk niet zo fijn vanwege het grote borsteltje. Verder is het wel een super leuk “cadeautje” van Rimmel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s