Al mijn Sally Hansen nagellakjes

Ik heb een enorme (en exponencieel groeiende) nagellak stash, waar ik vooral budget lakken in heb zitten zoals van Essence of Catrice. Tegenwoordig koop ik alleen steeds vaker high end producten zoals O.P.I en MAC. Ook een soort van high end lakjes zijn die van Sally Hansen. Normaal zijn ze te koop zo tussen de €8 en de €10. Ik heb alleen met veel geluk bij winkels als de Kruidvat, de Big Bazar en de Action Sally Hansen lakjes voor een spotprijsje kunnen kopen.

De enige kleuren die ik heb zijn:

Sally Hansen lakjes

 

– 480 Peach Beach

– 4860-60 Lacey Lilac

– 450 Ice Pop

-370 Brilliant Sur

-410 Berry Yuicy

SH peach beach

480 Peach Beach, Ik draag hier drie laagjes om de lak helemaal te laten dekken, het kan ook in twee laagjes, maar dan moet je voorzichtig lakken.

SH lacey lilac

4860-60 Lacey Lilac, Voor deze lak heb je maar 2 laagjes nodig. Ik vind het een prachtige kleur! zo paars/blauwig! net lichte lavendelbloempjes.

SH ice pop

450 Ice Pop, deze topcoat bevat multicolor glitters en over zo’n beetje elke kleur draagbaar. Voor meer glitters lak je gewoon meerdere laagjes.

SH brilliant sur

370 Brilliant Sur, een super felle appeltjesgroene lak, hij doet me denken aan fris fruit en de lente. deze lak dekt in 2 tot 3 laagjes.

SH berry yuicy

410 Berry Yuicy, deze lichtroze kleur doet me denken aan Ballet Slippers van Essie, alleen dan dekkender. Dekt in 2 laagjes

De formule van de lakjes is erg dun, maar droogt ook erg snel, wat handig is omdat je voor alle lakjes wel meerdere lagen nodig hebt om ze dekkend te krijgen. Je moet ze wel voorzichtig lakken, want het kwastje is lang en er blijft veel lak op het kwastje zitten waardoor je snel druppels krijgt. Verder heeft Sally Hansen ontzettend veel leuke kleurtjes in haar assortiment, maar voor €8 kan ik ook twee lakjes van bijvoorbeeld Rimmel kopen, en die drogen sneller en lakken fijner en dekkender. De Sally Hansen lakjes zou ik dus alleen maar kopen als je er korting op krijgt.

4 gedachtes over “Al mijn Sally Hansen nagellakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s