Review: Rimmel Glam’eyes HD – Heart of Gold

Een week of wat geleden liep ik de Action binnen, en daar zag ik opeens twee bakken staan vol met Sally Hansen nagellak en Rimmel makeup. Stom van verbazing nam ik wat lakjes en een prachtig klein palletje van Rimmel mee naar huis.

Rimmel Heart of Gold

 

Dit is van de oude Glam’Eyes oogschaduws van Rimmel, en deze is in de kleur 007 – Heart of Gold. Als je zo naar dat doosje kijkt en die prachtige kleurtjes ziet dan moet je wel verliefd worden, en vooral omdat het palletje bij de action natuurlijk voor een spotprijsje verkocht werd.

Het palletje bestaat uit vier verschillende kleuren die in de Engelse vlag gerangschikt zijn, een glanzend gouden kleur, een donker rood bruine kleur, een gele(!) kleur en een wat zachtere tint lichtbruin. Elk kleurtje heeft een prachtige shimmer. Ik was een beetje verrast door de felgele kleur, maar hij past perfect in dit palletje.

Rimmel Heart of Gold2

In het doosje zit een sponsapplicator met een dikke en een dunne kant (wat mij betreft kun je dat ding meteen weggooien want ik gebruik toch veel liever mijn makeup kwasten) De kleuren zijn erg gepigmenteerd, vooral de gouden kleur. de lichtbruinige kleur valt ietsjes tegen, maar die is net als de gele moeilijk te swatchen omdat die in zulke kleine vakjes zitten.

Rimmel Heart of Gold Swatch

 

De textuur van de oogschaduws is een beetje poederig en aan het eind van de dag zit de oogschaduw niet meer perfect op je ogen, zelfs niet met een goede oogschaduwbasis. Maar deze kleuren passen wel super goed bij mijn ogen en haarkleur. Al met al ben ik dus super blij dat ik dit prachtige palletje tegenkwam in de Action. Bedankt Action voor je belachelijk goedkope acties!!

 

Een gedachte over “Review: Rimmel Glam’eyes HD – Heart of Gold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s